Чому їм не байдуже? Як екоактивні українці змінюють наше життя – FESCH.TV

FESCH.TV INFORMIERT:

Харчуватися свіжими органічними продуктами, відпочивати в чистих зелених зонах, носити одяг із натуральних тканин, які не шкодять здоров’ю та довкіллю. Описана на перший погляд утопія щодня втілюється в життях реальних людей навколо нас. З нагоди показу документальних стрічок «Вийшло з моди» та «Нульовий вплив» запрошуємо на дискусію про екосвідомий стиль життя.

Ветеран АТО, переселенець із Донецька Богдан Чабан об’єднав українських фермерів і заснував екологічний стартап. Підприємець розкаже, як, не маючи власного городу, споживати екологічно чисті продукти та отримувати їх без пластикової упаковки.

Українська дизайнерка Яна Червінська запустила першу українську платформу свідомої моди Sustainable Fashion Pad. Яна розповість, що таке sustainable fashion (з англ. — стійка мода), чим модна індустрія шкодить довкіллю та що таке ідеальне споживання.

Вікторія Костюк, голова ГО «Агенція розвитку громад „Інтонація ЗМІН», розкаже, як перетворити занедбану ділянку в селі на квітучий оазис для всієї громади.

УЧАСНИКИ/-ЦІ
Анастасія Іванцова
модераторка події, журналістка

Вікторія Костюк
голова ГО «Агенція розвитку громад “Інтонація ЗМІН”»

Яна Червінська
дизайнерка, засновниця платформи стійкої моди Sustainable Fashion Pad

Богдан Чабан
засновник Ovochar







Deinen Freunden empfehlen:
FESCH.TV